Danielle & Bianca

Danielle-Bianca_30x30_14.jpg

Na het raadplegen van zijn website en het kennismakingsgesprek waren wij er van overtuigd dat Andrew onze bruiloft moest fotograferen. Andrew is open, vriendelijk en houdt rekening met je wensen. Hij heeft onze bruiloft heel mooi en op een professionele wijze vastgelegd. We genieten iedere keer opnieuw van de fotorapportage en het fotoboek in bijzonder. Wij zouden hem voor iedereen van harte aanraden! Thanks Andrew!

Jeroen & Loubna

Na het kennismaking gesprek wisten wij het zeker, Andrew moest de foto's van onze bruiloft maken. Het eind resultaat is prachtig. Op de dag zelf wist hij iedere belangrijke momenten vast te leggen en iedere keer op de juiste plek te staan, zonder opvallend aanwezig te zien. 

Rene & Judith

Wij hebben een hele mooie dag gehad en dankzij Andrew worden we hier nog elke dag aan herinnerd.
In onze woonkamer pronkt een prachtige foto die deze dag is genomen.
Verder was de communicatie gewoon goed, Andrew dacht goed mee en al met al zijn wij heel blij dat we voor Wedding Walkinshaw hebben gekozen!

Vincent & Marieke

Wij zijn erg blij met de foto's die Andrew heeft gemaakt. Tijdens de officiële momenten hebben we nauwelijks doorgehad dat hij er was. Omdat Andrew ook in Delft woont, kent hij net als wij de stad goed, dat gaf een fijn gevoel. Terugkijkend naar alle foto's van onze bruiloft beleven wij alle mooie momenten weer opnieuw!

Wayne & Senobia

If you are looking for a wedding photographer then look no further than Andrew !!!He was absolutely brilliant from start to finish. Professional, efficient, friendly and, most importantly, took the most fabulous photographs of our wedding.On our wedding day he was almost invisible but captured the most precious moments.We could not have wished for a better photographer.  

Thank you, Andrew.”

Jack & Simone

reportage_069 copy.jpg

Na de huwelijksvoltrekking zijn we naar het strand gegaan. Daar hebben we prachtige foto's gemaakt. Er was een ontspannen sfeer zelf onze kinderen voelden zich geheel op hun gemak. 

Tom & Frouke

Wij krijgen veel complimenten op onze trouw foto's. Andrew is een zeer professioneel en kundige fotograaf met oog voor detail. Wij voelden ons erg op ons gemak en onze familie en vrienden ook. De foto's laten zien dat de dag echt perfect was.

Chris & Corola

Stadhuis_58 copy (1).jpg

Wij hebben gekozen voor Andrew, vanwege de kwaliteit van de foto's en omdat hij oog heeft voor emoties en details van de bruiloft. Het was een hele fijne samenwerking en ik raad iedereen Andrew van harte aan!!

Michiel & Laura

Andrew heeft onze bruiloft in het buitenland gefotografeerd. Wij hadden geen andere fotograaf bij ons willen hebben! Het was een heerlijke dag en dat was zeer zeker ook dankzij Andrew, die ervoor zorgde dat de fotosessie heel ontspannen verliep. Wij zijn gigantisch blij met het eindresultaat!

Leon & Marianne

Het contact verliep heel ontspannen en prettig. De week voor de bruiloft hebben we locaties bekeken voor onze fotosessie, dat gaf ons een fijn gevoel. Op dat dag zelf voelden wij ons erg ontspannen en dit kwam mede door de rust die Andrew uitstraalde. Wij kijken nog vaak met veel plezier naar onze foto's. Echt TOP, wij raden hem zeker aan !!!